U toku radovi na asfaltiranju 6 gradskih ulica! IZDVOJENO 24 MILIONA

U toku su radovi na asfaltiranju šest gradskih ulica, za koje je iz budžeta Grada Prokuplja izdvojeno ukupno 24.102.000 dinara.

Ilustracija, asfaltiranje, foto: Prokupačke vesti
Ilustracija, asfaltiranje, foto: Prokupačke vesti

Tako će u narednom periodu, po istom ugovoru, asfalt dobiti ulice Radivoja Koraća, Vidojevačka, Darinke Nestorović, Gračanička, Veselina Masleše i Takovska.

,,Trenutno se odvijaju radovi u Gračaničkoj ulici, koja će biti asfaltirana u dužini od 190 metara i širini 5,5 metara, sa obostarnim trotoarima. Urađen je iskop, nasipanje i postavljeni su ivičnjaci, a do kraja nedelje, ova Ulica će biti i asfaltirana“, saopštila je ispred JP za urbanizam i uređenje opštine Prokuplje, Ivana Pavlović.

Kako ističe, radovi su započeti i u Ulici Radivoja Koraća, koja će biti asfaltirana u dužini od 120 metara, širine 3,5 metra, sa obostarnim ivičnjacima i trotoarom. U ovoj Ulici, u toku su radovi na izgradnji potpornog zida, koji će biti nastavljeni pripremom za asfaltiranje.

U Vidojevičkoj ulici, izvršeno je obeležavanje trase puta, kao i Veselina Masleše, gde će već sutra početi radovi na iskopu zemlje i pripremi za asfaltiranje.

Izvor: Grad Prokuplje

Podeli