Izvučene nagrade poslednjeg kola prvog kruga „Uzmi račun i pobedi“

Upetom i poslednjem izvlačenju prvog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, koje je održano danas, najvredniju nagradu, stan u Beogradu na vodi, dobila je Suzana Rakić iz Novog Sada, dok je stan u naselju Zemunske kapije pripao Oliveri Nešić iz Novog Beograda.

Srećne dobitnike dva stana u Beogradu i deset automobila „fijat 500L“ izvukao je iz bazena sa više od šest miliona pristiglih koverti, u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, glumac Miodrag Radonjić.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Jelena V. Filipov iz Pančeva, Jovanka Jeremić sa Mirijeva u Beogradu, Milena Đekić iz Novog Sada, Slavica Zdilar iz Mladenovca, Ivan Jovanović iz Ripnja, Ljiljana Živković iz Velikog Gradišta, Živadinka Mihailović iz Beograda, Igor Gagić iz Beograda, Miodrag Grmuša iz Novog Beograda, Snežana Jovišević iz Beograda.

Izvlačenju je prisustvovala i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, koja je ukazala na to da je uzimanje računa prilikom kupovine postala navika i da su i građani uvideli koliko je važno da se svi tako ponašaju.

Ako se tako svi ponašamo, onda ćemo imati priliku da ulažemo u svoju zemlju, istakla je ministarka.

Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga – prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020. i drugi početkom 2021. godine.

Informacije o nagradnoj igri se redovno objavljuju na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

Autor: uzmiracun.rs

Podeli