Rukometašice sjajne u derbiju, poraz fudbalera, prva pobeda stonotenisera

Rukometašice Topličanina u najboljoj partiji ove sezone savladale su Crvenu Zvezdu iz Beograda rezultatom 32:27, poluvreme 20:10. Najefikasnije u pobedničkoj ekipi bile su Gergana Grozdanova sa 9 golova i Olja Nikolić koja se 8 puta upisala od strelce. Od samog starta rukometašice Topličanina zaigrale su na visokom nivou, stvorivši prednost koju su uspele da zadrže do samog kraja utakmice. U narednom kolu rukometašice Topličanina gostuju u Kučevu.

Rukometašice, foto ilustracija, pixabay.com
Rukometašice, foto ilustracija, pixabay.com

Košarkaši Topličanina savladali su na svom parketu u okviru plej aut doigravanja ekipu Mladost Vesna iz Bele Palanke rezultatom 96:81. Najefikasniji kod Prokupčana bili su Petrović sa 32 poena, kao i Terzić i Miljković sa po 16 koševa.

U prvoj utakmici prolećnog dela fudbalskog prvenstva Srpske lige Istok, fudbaleri Topličanina poraženi su na stadionu kraj Toplice od ekipe Rembasa iz Resavice rezultatom 3:0. U narednom kolu fudbaleri Topličanina gostuju u Aleksandrovcu gde se sastaju sa Župom.

KMF Prokuplje savladao je ubedljivo Radnički 2010 iz Niša rezultatom 8:1. Ovom pobedom Prokupčani su zadržali treće mesto na tabeli, a u narednom kolu u derbiju gostuju u Kuršumliji.

Stonoteniseri Topličanina ostvarili su prvu pobedu u ovogodišnjem prvenstvu nakon serije poraza. U Negotinu savladali su STK Hajduk Veljko rezultatom 4:0.

Odbojkaši Topličanina nisu uspeli da zadrže status člana Prve B lige. Nakon 22 odigranih kola završili su prvenstvo na pretposlednjem mestu i u narednoj sezoni takmičiće se u nižem rangu. Odbojkašice Topličanina poražene su u Vranju od ekipe Panda rezultatom 3:0 a u narednom kolu dočekuju OK Student iz Niša.

U derbiju dve neporažene ekipe u okviru Druge odbojkaške lige Istok MOK Topličanin savladao je Jagodinu sa maksimalnih 3:0 u setovima. Nakon ove pobede odbojkaši iz Prokuplja sami su na čelu tabele što im donosi najbolju poziciju pred plej of. ŽOK Topličanin poražen je u Lebanu od ŽOK Radan rezultatom 3:1.

Izvor: Grad Prokuplje

Podeli