Raspisan Konkurs: Likovni konkurs „Pravila ponašanja u biblioteci“.

Osnovna škola „Milić Rakić Mirko“, školska biblioteka u Donjem Kordincu, u saradnji sa Narodnom bibliotekom „Rade Drainac“ u Prokuplju, povodom Svetskog dana knjige 23. aprila, raspisuje likovni konkurs „Pravila ponašanja u biblioteci“.

Konkurs, grad Prokuplje foto
Konkurs, grad Prokuplje foto

Na ovom konkursu, učenici mogu učestvovati individualno i grupno. Radovi će biti svrstani u tri kategorije, i to učenici mlađih i starijih razreda osnovne škole, i učenici srednjih škola. U svakoj kategoriji, biće nagrađena tri najbolja rešenja knjigom i diplomom, a nastavnici će dobiti sertifikat o učestvovanju.

–Ovim putem, pozivamo sve zainteresovane kolege da učestvuju na konkursu i da svojim doprinosom, na najkreativniji način, ustanovimo pravila kojima ćemo zaštititi naše najveće blago–knjigu, istakla je učiteljica ove Škole Jelena Babić.

Idejna rešenja, poput ilustracija, postera i slično, zainteresovani učesnici mogu slati na mejl uciteljicajelenababic@gmail.com do 17. maja.  Rezultati konkursa biće objavljeni poslednje nedelje maja meseca, kada će biti organizovana radionica za učenike osnovnih škola u Prokuplju, u prostorijama Narodne biblioteke “Rade Drainac“.

Izvor: Grad Prokuplje

Podeli